Vitaliteitsprogramma

Ontdek de menukaart van het vitaliteitsprogramma

Het vitaliteitsprogramma van U-nited Academy wordt in goede banen geleid door onze toptrainers/coaches Jolanda Bouwman en Michel van der Stam. Zij nemen je met alle plezier mee door de menukaart van het vitaliteitsprogramma.

Kom in contact
vitaliteitsprogramma-u-nited-academy

Uniek

Vitaliteitsprogramma

Menig hart gaat sneller kloppen van het unieke vitaliteitsprogramma van U-nited Academy.

● Het is uniek omdat je zelf kunt bepalen op welke startknop je drukt. Op die manier kun je een programma samenstellen die aansluit bij de medewerkers en de wensen van jou bedrijf.

● Het is uniek omdat je na je keuze ook nog kunt bepalen hoe flexibel de tijdsduur per onderdeel is en of het online of op locatie wordt georganiseerd.

Menukaart vitaliteitsprogramma

Het vitaliteitsprogramma is naar eigen wens vorm te geven uit onderdelen zoals trainingen, workshops of coaching tijdens wandelsessies. Welke vorm van ons vitaliteitstraining past het beste bij jou?

Mindset icon

Mindset

Workshop ‘Je mindset op succes’. Bij deze workshop gaan we aan de slag met je fixed vs growth mindset. Vermijd je uitdagingen of omarm je ze juist. Hoe ga je om met tegenslagen? Wat maakt dat je het op die manier aanpakt. Hoeveel inspanningen wil en kun je leveren? We geven handvatten om het te herkennen en het om te zetten.

Meer informatie
Sociaal icon

Sociaal

Speeddate ‘Leer je collega beter kennen’. Met het ‘zal het toch maar vragenspel’, leer jij jouw collega’s beter kennen. Op een ludieke manier de samenwerking op zoeken. Vanuit U-nited begeleiden wij het spel en zorgen dat alles goed verloopt. We filteren de aandachtspunten eruit zodat er een vervolg aan gegeven kan worden middels (team)coaching.

Meer informatie
Beweging icon

Beweging

Op gebied van bewegen heeft U-nited Academy verschillende mogelijkheden. De meest populaire opties zijn de Lunchwandeling en de PowerWalk. Bij een lunchwandeling wordt de combinatie gemaakt tussen mindfulness en bewegen. Bij PowerWalk ligt de focus op het krijgen van een betere gezondheid, conditie en balans.

Meer informatie
Persoonlijke ontwikkeling icon

Persoonlijke ontwikkeling

Bij persoonlijke ontwikkeling begeleiden onze coaches op zowel groeps- als individueel niveau. Denk hierbij aan de vaste onderdelen als Discovery Insights, Effectief je doelen bereiken, Het goede gesprek en aan Wandelcoaching. Naast de vaste programma-onderdelen is er zeker ook maatwerk mogelijk.

Meer informatie
Voeding icon

Voeding

Tijdens alle workshops die wij organiseren regelen wij een gezonde snack. Bij de digitale trainingen sturen wij een ‘gezonde lunchbox’ toe. Gezonde voeding draagt namelijk bij aan lekker in je vel zitten. Voor de teambuilding is het ook mogelijk om een kookworkshop te organiseren geheel naar wens.

Meer informatie
Plezier icon

Plezier

Bij U-nited Academy vinden wij plezier ontzettend belangrijk. Om die reden zullen wij tijdens de workshops en coaching zeker aandacht hebben voor de glimlach. Denk hierbij aan het organiseren van een (digitale) pubquiz met verrassende vragen en/of een (digitale) escaperoom om uit te ontsnappen.

Meer informatie

Vitaliteitsprogramma op maat?

Leuk al die vitaliteitstrainingen en -workshops, maar wat ik nodig heb is maatwerk. Wij zijn één en al oor! Deel met ons de wensen die je hebt voor een training op maat. Bel ons direct op 085 070 8535 of laat een bericht achter via ons contactformulier.

© 2024 U-nited Academy - Alle rechten voorbehouden
KvK 67284787 - BTW NL856912554B01 - Algemene voorwaarden - Privacy & Cookies - Sitemap