Jolanda Bouwman

HR Business Partner

Elke dag vol optimisme iets van je dag maken. Vanuit deze visie begeleid ik als HR Business Partner het bestuur, management en leidinggevend kader over organisatie en personele ontwikkelingen. Dat doe ik op verfrissende wijze die je misschien niet ziet aankomen.

Direct contact opnemen

Jolanda Bouwman

Ben jij op zoek naar een ontspannen wandeltraject waarbij je weer helemaal tot jezelf komt? Start dan met wandelcoaching. Samen werken we aan een:

● Positief zelfbeeld en een goede lichamelijke conditie;
● Gezonde gedrevenheid en een optimale energiebalans;
● Gezonde ademhaling en een ontspannen lichaamshouding;
● De juiste balans tussen gevoel, verstand en lichaam om gewenste keuzes te maken.

jolanda-bouwman-wandelcoach-u-nited-academy

Wandelcoach

Met een wandelcoach bewandel je de weg naar de mogelijkheden die er zijn om zo weer optimaal verder te kunnen in de privé- en werksituatie. Als wandelcoach ben je bij mij verzekerd van een empathisch luisterend oor en oprechte interesse op beschouwende wijze.

Leuk aan deze functie is de interactie met alle lagen binnen een organisatie. Dit maakt elke wandeling uniek. Daar krijg ik veel energie van. Verder vind ik het fantastisch om iets voor een ander te betekenen als intermediair bij de diverse vraagstukken.

jolanda-bouwman-wandelcoach-positief-ombuigen-u-nited-academy

Positief ombuigen

“The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow.”, dat is mijn persoonlijke levensmotto. Ik vind het prachtig om een moeilijke situatie om te vormen naar iets positiefs. Iets waar je zelfs kracht of energie uit kan halen.

Welk wijsheid-tegeltje aan mijn muur hangt? “Wandelen is de haast uit je hoofd lopen en kijken wat er over blijft”. ’s Nachts mag je mij wakker maken voor een goed gesprek!

Onze partners

opdrachtgevers-meijers-assurantiën-u-nited-detachering
opdrachtgever-saa-verzekeringen-u-nited-detachering
opdrachtgevers-abn-amro-u-nited-detachering
opdrachtgevers-achmea-u-nited-detachering
opdrachtgever-alpina-group-u-nited-detachering-v2
opdrachtgever-hdi-u-nited-detachering
opdrachtgevers-hoffelijk-u-nited-detachering
opdrachtgever-schouten-zekerheid-u-nited-detachering
opdrachtgevers-van-brugge-u-nited-detachering

Ontmoet Jolanda Bouwman

Benieuwd hoe Jolanda Bouwman jou en/of jouw team kan ondersteunen in het waarmaken van doelstellingen? Maak kennis met Jolanda Bouwman door te bellen op 085 070 8535 of te mailen naar
contact@u-nitedacademy.nl. Vind je het prettiger om eerst zelf eerst te oriënteren naar de trainingen die wij aanbieden? Bekijk dan in alle rust ons aanbod.

© 2024 U-nited Academy - Alle rechten voorbehouden
KvK 67284787 - BTW NL856912554B01 - Algemene voorwaarden - Privacy & Cookies - Sitemap