Over ons

Wij stellen ons voor

Samen zorgen voor groei, dat is waar we voor gaan. Met de inzet van verschillende soorten trainingen helpen wij jouw organisatie of persoonlijke groei naar het gewenste doel te brengen. Dat doen we met onze enthousiaste trainers en coaches, die zich met alle plezier aan jou voorstellen!

Ontdek onze trainingen

Onze trainers en coaches

michel-van-der-stam-over-ons-training-trainen-coachen-inspireren-u-nited-academy

Michel van der Stam

Mijn functietitel bij U-nited is Trainer/Coach. In deze functie zet ik alles op alles om mensen het beste in zichzelf naar boven te laten halen. Daarnaast ben ik bezig met het ontwikkelen van trainingen waarmee bedrijven het beste resultaat uit haar personeel weten te realiseren.

Leer Michel beter kennen!

jolanda-bouwman-over-ons-training-trainen-coachen-inspireren-u-nited-academy

Jolanda Bouwman

Elke dag vol optimisme iets van je dag maken. Vanuit deze visie begeleid ik als HR Business Partner het bestuur, management en leidinggevend kader over organisatie en personele ontwikkelingen. Dat doe ik op verfrissende wijze die je misschien niet ziet aankomen.

Leer Jolanda beter kennen!

jorgen-van-den-boogaard-over-ons-training-trainen-coachen-inspireren-u-nited-academy

Jorgen van den Boogaard

Het leuke aan mijn functie is dat de deelnemers profiteren van het beste van twee werelden. De ervaring van bijna 30 jaar in sales én learning & development binnen een internationale omgeving.

Met mijn passie voor de ontwikkeling van mensen en cijfers, een aanstekelijk enthousiasme en een portie positiviteit ga ik altijd voor het beste resultaat.

Leer Jörgen beter kennen!

sandor-van-tilburg-over-ons-u-nited-academy

Sandor van Tilburg

Als directeur van U-nited mag ik veel talenten leren kennen. Zowel professionals aan het begin van hun loopbaan als ook professionals die veel expertise en werkervaring meebrengen. Al deze talenten mag ik faciliteren om vorm te geven aan mooie opdrachten.

Leer Sandor beter kennen!

yvo-flapper-over-ons-u-nited-detachering

Yvo Flapper

Als kwaliteitscoach en trainer begeleid ik Risicospecialisten Verzekeren en Intern Risicospecialisten Verzekeren op het gebied van het schrijven van kwalitatief goede rapporten die zowel helder zijn voor de klant als voldoen aan de wet- en regelgeving. Daarbij sparren we over de vakinhoudelijke aspecten in relatie tot de klant.

Leer Yvo beter kennen!

Onze partners

opdrachtgevers-meijers-assurantiën-u-nited-detachering
opdrachtgever-saa-verzekeringen-u-nited-detachering
opdrachtgevers-abn-amro-u-nited-detachering
opdrachtgevers-achmea-u-nited-detachering
opdrachtgever-alpina-group-u-nited-detachering-v2
opdrachtgever-hdi-u-nited-detachering
opdrachtgevers-hoffelijk-u-nited-detachering
opdrachtgever-schouten-zekerheid-u-nited-detachering
opdrachtgevers-van-brugge-u-nited-detachering

Wat wil jij bereiken?

Laat ons weten wat jij wilt bereiken met je bedrijf, afdeling of wellicht op persoonlijk vlak. Ga bijvoorbeeld aan de slag met soft skills, leiderschap of commercieel handelen.

© 2024 U-nited Academy - Alle rechten voorbehouden
KvK 67284787 - BTW NL856912554B01 - Algemene voorwaarden - Privacy & Cookies - Sitemap