Trainingen & Opleidingen

voor ieder doel een training of opleiding

Of je nu op zoek bent naar groei van je business of naar persoonlijke groei, we helpen je graag je doelen te bereiken. Samen met onze opdrachtgevers én kandidaten zijn we elke dag op zoek naar die ene perfecte match.

Training op maat ontvangen
trainingsrichtingen-u-nited-academy

Waardevolle

Trainingsrichtingen

Of je nu op zoek bent naar groei van je business of naar persoonlijke groei, we helpen je graag je doelen te bereiken. Samen met onze opdrachtgevers én kandidaten zijn we elke dag op zoek naar die ene perfecte match.

Goed van start op de arbeidsmarkt? Ontdek direct onze trainingsrichtingen!

Trainee WFT Begeleiding icon

Trainee WFT Begeleiding

Een uniek traineeship om jou als talent klaar te stomen voor de toekomst, dat heeft U-nited Academy. Hierbij het beste uit jezelf halen bij een werkgever die meer biedt dan alleen een baan in de financiële wereld. Dat is U-nited Academy combineren met U-nited Detachering.

Trainee WFT Begeleiding
Soft Skills Training icon

Soft Skills Training

Een baan en goede sociale vaardigheden zijn tegenwoordig onlosmakelijk met elkaar verbonden. Met het trainen van de zogeheten soft skills accelereer je op je eigen ontwikkeling of vergroot je als bedrijf jouw resultaten. Goed in je ‘vak’ gecombineerd met uitstekende soft skills zorgen gegarandeerd voor succes.

Soft Skills Training
Commercieel Handelen icon

Commercieel Handelen

Jouw bedrijf in beweging zetten tot commercieel denken en handelen. Commercieel gedrag ontstaat niet zomaar. Het heeft te maken met bewustwording, gedragsverandering en borging. Goede communicatie is hierbij onontbeerlijk. Een training gegeven door ervaren trainers met praktijkervaring zorgt voor de juiste (sales) taal en mindset.

Commercieel Handelen
Leiderschap Training icon

Leiderschap Training

Leidinggeven op een inspirerende wijze. Veel hangt ook af van je persoonlijke optreden. Inzicht in eigen vaardigheden en valkuilen gecombineerd met de juiste tools zorgen ervoor dat je deze rol maximaal kan invullen.

Leiderschap trainingen
Prepaid trainer/coach icon

Prepaid trainer/coach

Tijdens trainingen, studie en/of je dagelijkse werk heb je soms behoefte aan persoonlijke ondersteuning, een klankbord of een luisterend oor. Een trainer/coach die er voor je is op momenten dat jij hier behoefte aan hebt.

Prepaid trainer/coach
Insights Discovery icon

Insights Discovery

Ontdekken wat je in je hebt. Ieder mens is uniek. Met Insight Discovery wordt een persoonlijkheidsprofiel opgesteld met voorkeursstijlen. Met dit model kan jij je persoonlijk of als team ontwikkelen. Het geeft dus niet alleen inzicht in jezelf, maar biedt ook mooie uitgangspunten voor coachingsgesprekken.

Insights Discovery model

Trainingsprogramma op maat?

“Leuk al die trainingsrichtingen, maar wat ik nodig heb is maatwerk.”
Wij zijn één en al oor! Deel met ons de wensen die je hebt voor een training op maat.
Bel ons direct op 085 070 8535 of laat een bericht achter via ons contactformulier.

© 2024 U-nited Academy - Alle rechten voorbehouden
KvK 67284787 - BTW NL856912554B01 - Algemene voorwaarden - Privacy & Cookies - Sitemap