Referenties

Vol lovende woorden

Onze fantastische partners

Recensie

Jelmer Boonstra

Michel heeft mij op een persoonlijke en natuurlijke wijze geïntroduceerd in verzekeringsland. De combinatie van kennis en sterke communicatieve vaardigheden maken Michel tot een coach die ik ten zeerste wil aanraden.

Michel maakt het verschil door zich in te leven in degene die hij coacht. Hij past zijn communicatiestijl moeiteloos aan, heeft oprechte interesse en misschien nog wel het belangrijkste; hij heeft de gunfactor. Daardoor gaat de kennisoverdracht op een erg natuurlijke en plezierige manier.

Ik geloof dat Michel van toegevoegde waarde kan zijn voor elke opdracht!

Recensie

Erwin Ruedisueli

Ik heb de afgelopen 3 jaar op een erg plezierige wijze mogen samenwerken met Sandor. In de beginfase heeft Sandor een belangrijke rol gespeeld in het opbouwen van het zakelijk verzekeringsteam binnen Rabo Klantenservice. Als adviseur maar ook als coach voor nieuwe medewerkers. Vervolgens is de dienstverlening fors uitgebreid en lag zijn taak vooral in het trainen en coachen van nieuwe collega’s.

Sandor is door zijn kennis van het vak en zijn laagdrempelige aanpak in staat om een belangrijke rol in een team te pakken. Of dit nu als adviseur is met de focus op sales of als coach/trainer waarbij hij het beste uit de mensen weet te halen. Zijn humor en relativeringsvermogen helpen hem daarbij.

Recensie

Jorrit Koopmans

Michel heeft via U-nited een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan de ontwikkeling van mij en mijn collega’s. Allen waren wij net gestart op de afdeling. Michel is ingeschakeld om ons te begeleiden en trainen, zodat wij uiteindelijk volledig zelfstandig onze functie kunnen uitoefenen.

Hij is vakinhoudelijk zeer goed onderlegd wat het mogelijk maakt om op hetzelfde inhoudsniveau met elkaar te kunnen communiceren, mijns inziens een zeer belangrijk punt. Buiten inhoud om is hij een sociaal en gemakkelijk benaderbaar. Kortom, veel geleerd en veel aan gehad!

Ook kennis maken?

Ontdek wat ons trainingsteam voor jou of je team kan betekenen. Deel met ons de wensen die je hebt onder het genot van een goede kop koffie of thee. Een afspraak is zo gemaakt via ons contactformulier of een belletje naar 085 070 8535.

© 2024 U-nited Academy - Alle rechten voorbehouden
KvK 67284787 - BTW NL856912554B01 - Algemene voorwaarden - Privacy & Cookies - Sitemap