Jorgen van den Boogaard

Trainer/Coach

Als ik samen met een groep mensen training mag geven ga ik met heel veel plezier en passie aan de slag. Als trainer/coach help ik bedrijven om het potentieel van hun mensen maximaal te benutten met een meetbaar beter bedrijfsresultaat tot gevolg.

Contact opnemen

Jorgen van den Boogaard

Het leuke aan mijn functie is dat de deelnemers profiteren van het beste van twee werelden. De ervaring van bijna 30 jaar in sales én learning & development binnen een internationale omgeving. Met mijn passie voor de ontwikkeling van mensen en cijfers, een aanstekelijk enthousiasme en een portie positiviteit ga ik altijd voor het beste resultaat.

herinneringen-jörgen-van-den-boogaard-u-nited-academy

Levensmotto(‘s)

Energie krijg ik van uitdagende opdrachten en het geven van training. Privé krijg ik energie van sporten en socializen met familie en vrienden.

Wat mijn levensmotto is? “Mooie herinneringen zijn belangrijker dan bezit”. ’s Nachts mag je mij wakker maken voor een goede lunch met vrienden.

Onze partners

opdrachtgevers-meijers-assurantiën-u-nited-detachering
opdrachtgever-saa-verzekeringen-u-nited-detachering
opdrachtgevers-abn-amro-u-nited-detachering
opdrachtgevers-achmea-u-nited-detachering
opdrachtgever-alpina-group-u-nited-detachering-v2
opdrachtgever-hdi-u-nited-detachering
opdrachtgevers-hoffelijk-u-nited-detachering
opdrachtgever-schouten-zekerheid-u-nited-detachering
opdrachtgevers-van-brugge-u-nited-detachering

Ontmoet Jorgen van den Boogaard

Benieuwd hoe Jörgen van den Boogaard jou en/of jouw team kan ondersteunen in het waarmaken van doelstellingen? Maak kennis met Jörgen van den Boogaard door te bellen op 085 070 8535 of te mailen naar contact@u-nitedacademy.nl. Vind je het prettiger om eerst zelf eerst te oriënteren naar de trainingen die wij aanbieden? Bekijk dan in alle rust ons aanbod.

© 2024 U-nited Academy - Alle rechten voorbehouden
KvK 67284787 - BTW NL856912554B01 - Algemene voorwaarden - Privacy & Cookies - Sitemap