Michel van der Stam

Coach

Elke dag ga ik naar mijn werk en probeer ik iets anders te doen dan de dag ervoor. Hiermee kan je voorkomen dat het werk als automatisme gaat voelen. In mijn ogen blijf je hierdoor scherp en gemotiveerd. Tot dusver werkt dat uitstekend voor mij!

Direct contact opnemen

Michel van der Stam

Mijn functietitel bij U-nited is Trainer/Coach. In deze functie zet ik alles op alles om mensen het beste in zichzelf naar boven te laten halen.

Daarnaast ben ik bezig met het ontwikkelen van trainingen waarmee bedrijven het beste resultaat uit haar personeel weten te realiseren. Het is mooi als je mensen een ander inzicht kan laten krijgen door voorbeelden die je aandraagt. In veel gevallen zie je dat mensen vast zitten in bepaalde denkpatronen. Wanneer je een ander resultaat wenst te behalen is het belangrijk deze te doorbreken.

michel-van-der-stam-u-nited-academy

Suiker & Koolhydraten

Door mijn inlevingsvermogen, empathie en rust weet ik mensen snel op hun gemak te stellen. Energie krijg ik, net als elk ander mens, door suiker en koolhydraten. Daarnaast vind ik het erg prettig als mensen dankzij mijn input stappen maken in de richting die voor hén nodig is. Ook ben ik gevoelig voor complimenten zoals op onze referentiepagina.

wielrennen-michel-van-der-stam-u-nited-academy

Levensmotto(‘s)

Met betrekking tot levensmotto’s heb ik er twee: Als je doet wat je altijd deed, zal je krijgen wat je altijd kreeg”. Daarnaast eentje uit eigen koker: “Als je alleen maar spookrijders tegenkomt, dan rijd je misschien zelf aan de verkeerde kant”. Waar je mij midden in de nacht voor mag wakker maken? Zuurkool en de Ronde van Vlaanderen!

Onze partners

opdrachtgevers-meijers-assurantiën-u-nited-detachering
opdrachtgever-saa-verzekeringen-u-nited-detachering
opdrachtgevers-abn-amro-u-nited-detachering
opdrachtgevers-achmea-u-nited-detachering
opdrachtgever-heilbron-u-nited-detachering
opdrachtgever-hdi-u-nited-detachering
opdrachtgevers-hoffelijk-u-nited-detachering
opdrachtgever-schouten-zekerheid-u-nited-detachering
opdrachtgevers-van-brugge-u-nited-detachering

Ontmoet Michel van der Stam

Benieuwd hoe Michel van der Stam jou en/of jouw team kan ondersteunen in het waarmaken van doelstellingen? Maak kennis met Michel van der Stam door te bellen op 085 070 8535 of te mailen naar
contact@u-nitedacademy.nl. Vind je het prettiger om eerst zelf eerst te oriënteren naar de trainingen die wij aanbieden? Bekijk dan in alle rust ons aanbod.

© 2023 U-nited Academy - Alle rechten voorbehouden
KvK 67284787 - BTW NL856912554B01 - Algemene voorwaarden - Privacy & Cookies - Sitemap