Sandor van Tilburg

Directeur

Zodra de eerste lichtstralen mijn kamer binnendringen, sta ik op met zin in de dag en kijk ik uit naar alle kansen en mogelijkheden die mij die dag geboden worden.

Direct contact opnemen

Sandor van Tilburg

Als directeur van U-nited mag ik veel talenten leren kennen. Zowel professionals aan het begin van hun loopbaan als ook professionals die veel expertise en werkervaring meebrengen. Al deze talenten mag ik faciliteren om vorm te geven aan mooie opdrachten.

trainer-verzekeringsmarkt-sandor-van-tilburg-u-nited-academy

Excelleren in de professie

De jarenlange ervaring die ik zelf heb opgedaan in de verzekeringsbranche in combinatie met mijn huidige rol als werkgever, brengt voor mij tijdens een training een mooi krachtenveld bij elkaar. Als trainer zie ik kans kennis en kunde over te dragen, maar ook de passie voor het vak verzekeren. Het is immers een expertiseveld die altijd volop in beweging is en waar casuïstiek behandeling met een gezonde dosis humor een mooie kijk op het vak kan bieden.

Als trainer vind ik het belangrijk om een veilige omgeving te creëren waarin iedereen kan experimenteren met zijn of haar talenten. Dit om vervolgens te kunnen excelleren in de professie. Het geeft mij energie om deze groei te mogen beleven en telkens op een unieke manier te mogen ervaren.

levensmotto-sandor-van-tilburg-u-nited-academy

Levensmotto

 ‘Lef is het enkelfout van leven”

Ga ervoor, pak die kans, breek los van de al bewandelde paden en bereik wat je nooit voor mogelijkheid hebt gehouden. Lukt het een keer niet? Sta op, ga door en leer ervan. Dat is mijns inziens echt de ultieme weg naar groei en persoonlijke ontwikkeling.

Recensie

Erwin Ruedisueli

Ik heb de afgelopen 3 jaar op een erg plezierige wijze mogen samenwerken met Sandor. In de beginfase heeft Sandor een belangrijke rol gespeeld in het opbouwen van het zakelijk verzekeringsteam binnen Rabo Klantenservice. Als adviseur maar ook als coach voor nieuwe medewerkers. Vervolgens is de dienstverlening fors uitgebreid en lag zijn taak vooral in het trainen en coachen van nieuwe collega’s.

Sandor is door zijn kennis van het vak en zijn laagdrempelige aanpak in staat om een belangrijke rol in een team te pakken. Of dit nu als adviseur is met de focus op sales of als coach/trainer waarbij hij het beste uit de mensen weet te halen. Zijn humor en relativeringsvermogen helpen hem daarbij.

Onze partners

opdrachtgevers-meijers-assurantiën-u-nited-detachering
opdrachtgever-saa-verzekeringen-u-nited-detachering
opdrachtgevers-abn-amro-u-nited-detachering
opdrachtgevers-achmea-u-nited-detachering
opdrachtgever-alpina-group-u-nited-detachering-v2
opdrachtgever-hdi-u-nited-detachering
opdrachtgevers-hoffelijk-u-nited-detachering
opdrachtgever-schouten-zekerheid-u-nited-detachering
opdrachtgevers-van-brugge-u-nited-detachering

Ontmoet Sandor van Tilburg

Benieuwd hoe Sandor van Tilburg jou en/of jouw team kan ondersteunen in het waarmaken van doelstellingen? Kom in contact door te bellen op 085 070 8535 of te mailen naar contact@u-nitedacademy.nl. Vind je het prettiger om eerst zelf eerst te oriënteren naar de trainingen die wij aanbieden? Bekijk dan in alle rust ons aanbod.

© 2024 U-nited Academy - Alle rechten voorbehouden
KvK 67284787 - BTW NL856912554B01 - Algemene voorwaarden - Privacy & Cookies - Sitemap