Trainee Wft begeleiding

Wat houdt ons traineeship in?

Ongeacht welk traineeship je volgt, je gaat deelnemen aan een uniek opleidingsprogramma. Hierin ga jij jouw toekomstige job skills ontwikkelen of aanscherpen.

Contact opnemen
Inhoud

Traineeship

Na een opleiding van drie weken, ga je aansluitend twaalf maanden op detacherings- of uitzendbasis werkervaring opdoen bij meerdere van onze opdrachtgevers in de financiële sector. Hierdoor krijg je als startend talent een goed beeld van de markt en de gevraagde functies.

Gaandeweg ontdek je ook waar jouw talenten liggen en met welke functie of rol je affiniteit hebt. Gedurende het traineeship ondersteund jouw coach/manager jou bij het maken van je ontwikkelplan zodat je het maximale uit jouzelf kan halen. Daarnaast zien jullie elkaar met enige regelmaat om stil te staan bij jouw voortgang en ambities.

wft-overzicht-trainee-wft-begeleiding-trainen-coachen-inspireren-u-nited-academy

Welke traineeships hebben wij?

Voel jij je aangetrokken tot de verzekeringsbranche dan is het traineeship Verzekeringen iets voor jou. Jouw Wft focus zal tijdens het traineeship in eerste instantie komen te liggen op het behalen van jouw Wft Basis, Wft Schade Particulier of Wft Schade Zakelijk. Uiteindelijk ga je werken in de verzekeringswereld bij een verzekeraar of een intermediair.

Word je getriggerd door hypotheken en woningen dan is het traineeship Hypotheken iets voor jou. Jouw Wft focus zal tijdens het traineeship in eerste instantie komen te liggen op het behalen van jouw Wft Basis en Wft Hypothecair Krediet. Tenslotte ga je werken in de hypotheekwereld bij een bank of een intermediair.

ambitie-trainee-wft-begeleiding-trainen-coachen-inspireren-u-nited-academy

Voordelen van ons traineeship

● Je ontwikkelt je van beginnend talent tot professional;
● Je behaalt de benodigde Wft diploma’s zodat je gelijk kan starten;
● Je ontwikkelt je steeds verder als gevolg van doorlopende vaardigheidstrainingen;
● Je wordt zowel tijdens als na de opleiding gecoacht voor jouw verdere ontwikkeling;
● Je krijgt de mogelijkheid om een carrière in de financiële markt succesvol te starten.

Wie zoeken wij voor ons traineeship?

Talenten met ambitie voor ons traineeship én ontzettend veel zin in een carrière of carrièreswitch in de financiële wereld. Werkervaring is geen must, maar heb je het wel dan is dit mooi meegenomen.

onboarding-trainee-wft-begeleiding-trainen-coachen-inspireren-u-nited-academy

Hoe ga je van start?

We beginnen ons traineeship met een onboarding. Deze onboarding doen we door middel van een Zoom-meeting of via Skype. Tijdens deze meeting maak je kennis met jouw mede-trainees, de organisatie U-nited en nemen we jou verder mee in ons opleidingsprogramma.

Kort hierna volgt de training van drie weken. Deze bevat naast studie-/ontwikkelingsmomenten ook zeker momenten van ontspanning. Waar mag jij zoal aan denken:

● Ondersteuning bij het behalen van jouw Wft-diploma(‘s);
● Multichannel trainingen voor een juist advies op afstand;
● Ontwikkelen van diverse vaardigheden;
● Betere profilering door een juiste personal branding;
● Kennis opdoen van bancaire en/of verzekeringsproducten;
● Praktijkervaring opdoen met behulp van praktijk-casuïstiek;
● Teamspirit vergroten door teambuilding activiteiten;
● Ontspanning door middel van sport of een lekker drankje.

eerste-opdracht-trainee-wft-begeleiding-trainen-coachen-inspireren-u-nited-academy

Eerste opdracht

Jouw eerste opdracht die na deze opleiding van start gaat is afhankelijk van jouw ambities, voorkeuren en kwaliteiten. Na je drieweekse opleiding ga je, in overleg met jouw coach/manager, verder met het behalen van diploma’s of certificaten die ervoor zorgen dat je breed inzetbaar bent. Op deze manier leer je immers de financiële markt in zijn breedte kennen.

Na een jaar ben je in het bezit van de benodigde Wft diploma’s en een hoop ervaring rijker. Mogelijk wil jij je nu gaan specialiseren of heb je heel andere ambities. Wij denken graag met jou mee om deze ambities te kunnen waarmaken in een inspirerend vakgebied. Je moet niet vergeten dat U-nited Detachering inzet op hoge kwaliteit van jouw totale leven. Wij zijn namelijk overtuigd dat jouw uren op de werkvloer een positieve bijdrage kunnen leveren aan hoe jij je voelt in je privéleven. Met aandacht voor jouw persoonlijke wensen en doelen vergroten we dus samen de mate van energie die jij haalt uit je werk.

Starten als trainee?

Ontdek jouw kansen in de financiële wereld die passen bij de ambitie die jij hebt. Vaak helpt het verhelderend om eens goed te sparren over wat interessant is voor jou. Neem gerust contact op als je meer informatie wilt of een vrijblijvend kennismakingsgesprek wenst!

© 2024 U-nited Academy - Alle rechten voorbehouden
KvK 67284787 - BTW NL856912554B01 - Algemene voorwaarden - Privacy & Cookies - Sitemap