Yvo Flapper

Kwaliteitscoach en trainer

Met een goed gevoel start ik mijn werkdag. Ik geniet van mijn werk en heb daarom altijd veel zin om opnieuw te starten met mijn werkzaamheden. Elke dag is weer anders, dat is het mooie van het vak.

Direct contact opnemen

Yvo Flapper

Als kwaliteitscoach en trainer begeleid ik Risicospecialisten Verzekeren en Intern Risicospecialisten Verzekeren op het gebied van het schrijven van kwalitatief goede rapporten die zowel helder zijn voor de klant als voldoen aan de wet- en regelgeving. Daarbij sparren we over de vakinhoudelijke aspecten in relatie tot de klant.

yvo-flapper-als-vis-in-het-water-u-nited-academy

Als een vis in het water

In mijn functie combineer ik diverse aandachtsgebieden waarin ik me als een vis in het water thuis voel: coachen, analyseren van dossiers, het geven van feedback, samenwerken op meerdere niveaus, data-analyse en het continu werken aan verbeteringen. Op deze manier help ik mijn opdrachtgevers om het kwaliteitsniveau flink te verhogen én te borgen.

yvo-flapper-analytics-u-nited-academy

Levensmotto

Zakelijk krijg ik energie van samenwerken met anderen om zo te zorgen voor het gewenste resultaat en het liefst méér te bereiken dan de gestelde doelen. Mijn sterkste eigenschappen helpen mij daarbij:

Overtuigingskracht/Passie
Analytisch sterk
Samenwerken

Privé geniet ik het meest van het samenzijn met mijn gezin, familie en vrienden. Mijn levensmotto luidt: Geniet van het leven en doe dat nu.

Onze partners

Ontmoet Yvo Flapper

Nieuwsgierig hoe Yvo Flapper jou en/of jouw team kan ondersteunen in het waarmaken van doelstellingen? Kom in contact met Yvo Flapper door te bellen op 085 070 8535 of stuur een e-mail naar contact@u-nitedacademy.nl. Vind je het interessanter om eerst zelf eerst te oriënteren naar de trainingen die wij geven? Neem een kijkje in ons trainingsaanbod.

© 2024 U-nited Academy - Alle rechten voorbehouden
KvK 67284787 - BTW NL856912554B01 - Algemene voorwaarden - Privacy & Cookies - Sitemap